Menu
0
La cistella està buida. Torna a la Botiga

Troba els productes de la nostra botiga

hola,
sóc la irene ferrer i caritx

la cara visible de CAN CARITX,  que neix amb la idea de poder acostar a casa vostra una selecció de petits productors,  oferint-vos una tria de productes únics, cuidats i de proximitat

Des de ben petita, i gràcies el contacte que vaig tenir amb l’agricultura, he viscut la importància d’aquests principis de consum de productes de qualitat i de proximitat. 

Quan he viatjat sempre he intentat descobrir també algun petit productor local i viure l’experiència única del seu saber fer, l’experiència de  tastar, olorar i degustar el  seu producte, descobrint així el que jo anomeno la gastronomia amb ànima. Perquè la gastronomia és un plaer pels sentits i per l’ànima.

M’apassiona la història que hi ha darrera de cada projecte, i és per això que Can Caritx comptarà amb un petit blog on intentaré fer-vos partíceps de les meves petites experiències, dels meus viatges, i dels descobriments que faci en ells.

Els valors de CAN CARITX es basen en el consum conscient, sostenible i responsable. Treballant des d’un model de negoci i vida sostenible, respectuós amb el medi ambient, amb una aposta clara per la producció de proximitat; començant pel nostre disseny, passant per l’ús del packaging  i acabant pel més important,  una acurada selecció de productes que us traslladaran a un món ple d’experiències sensorials que us arribaran a l’ànima.

Irene Ferrer Caritx-Can Caritx